MEB'de 8 ay önce atanan İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı

MEB'de 8 ay önce atanan İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı
MEB'de il müdürünün görev yeri değiştirildi. 8 ay önce MEB tarafından atanan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat görevden alınarak yerine, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir atandı. Mardine yeni müdür kim oldu? Mardin il milli eğitim müdürü Murat Demir kimdir?

Mardin'de atandığı günden beri yaptığı yanlış icraatları ile adeta istenmeyen adam ilan edilen İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü görevinden alındı. Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak ise Murat Demir'in ataması yapıldı.

Nevşehir’de uzun yıllardır Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden bulunan Murat Demir akşam saatlerinde çıkan kararname sonrasında Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Murat Demir Kimdir?

1969 yılında Elazığ’ın Karakoçan İlçesi Altınoluk Köyünde doğan Murat Demir, İlk orta ve Lise öğrenimini Elazığ’da tamamladı.

1994 yılında Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Bölümünü bitirdi.

26 Ekim 1994 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığına atandı ve 16 Eylül 1999 tarihine kadar devlet okullarında çalıştı.

16 Eylül 1999 tarihinde öğretmenlik görevinden istifa etti, bir süre sonra özel dershane ve özel okullarda hem öğretmen hem de yönetici olarak çalışmaya başladı.

26 Mart 2009 tarihinde açıktan atama ile Milli Eğitim Bakanlığına Öğretmen olarak atanan ve çeşitli okullarda 2014 tarihine kadar çalışan Murat Demir,

16 Ocak 2014 tarihinde Malatya Arapgir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

13 Ağustos 2014 yılında Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

24 Mayıs 2016 tarihinde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

24 Aralık 2021 tarihinde Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Murat Demir'in Özel Hayatı
Murat Demir, evli ve üç çocuk babasıdır.

mardinlife.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.