MEB'den Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeni Atama

MEB'den Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeni Atama
Burdur İl Milli Eğitim Müdürü değişti. BURDUR İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Emre Çay atandı. Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 2014 yılında beri yürüten Mahmut Bayram'ın bu görevden alınarak Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesinin ardından yerine Kırklareli Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Emre Çay atandı. Emre Çay'ın 5 Ağustos Pazartesi Burdur'a gelerek göreve başlayacak.

Burdur’a İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ın yerine Kırklareli Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Emre Çay atandı.

EMRE ÇAY KİMDİR?

Kayseri/Pınarbaşı’nda doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kırıkkale’de, Lise öğrenimini ise Samsun/Ladik Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü´nden mezun oldu. “Yirmisekiz Çelebi Mehmed Efendi Sefaretnamesi´nden Türkçe Ders Kitaplarına Metin Aktarımı” tez konusu ile Marmara Üniversitesi Türkçe Eğitimi alanında Onur Öğrencisi olarak Yüksek Lisansını tamamladı.

Mesleğe 2007 yılında İstanbul-Bağcılar Sancaktepe İlköğretim Okulunda Türkçe Öğretmeni olarak başlayan ÇAY, 2012-2016 yıllarında Bağcılar Münir Nurettin Selçuk Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerini yaptıktan sonra Beylikdüzü Sevim Çuhadaroğlu Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görevini sürdürdü.

13 Kasım 2017 tarihinde Vize İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak atanmıştır.

burdurweb

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum