MEB'den norm kadro güncellemeleri için resmi yazı (Eylül 2021)

MEB'den norm kadro güncellemeleri için resmi yazı (Eylül 2021)
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğü tarafından 22 Eylül 2021 de yapılacak norm kadro veri giriş ile ilgili olarak resmi yazı yayımladı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve tüm kurumlarda normlar 22 Eylül 2021 de tamamıyla güncellenecek. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlan yönetici ve öğretmenlerinin norm kadrolarına ilişkin yönetmelik gereği Eğitim kurumlarının norm kadro sayılarının bu kapsamda belirtilen norm kadro kriterleri çerçevesinde değişmesi durumunda değişikliğe konu olan eğitim kurumlarının norm kadro sayıları Bakanlığın uygun gördüğü tarihlerde yeniden belirleneceği hatırlatıldı.

Güncellemeler 22 Eylül ile 10 Kasım 2021 tarihleri arasında güncellenecek. Bu kapsamda MEBBİS veri tabanındaki Norm Kadro Modülü eğitim kurumu müdürlüklerince işlem yapılmak üzere 22 Eylül 2021 tarihinde ilin MEBBİS yöneticilerine yetki verilerek açılacağı belirtildi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.