MEB'den şube müdürlerini ilgilendiren açıklama! 513 atama ve rotasyon nasıl olacak?

MEB'den şube müdürlerini ilgilendiren açıklama! 513 atama ve rotasyon nasıl olacak?
MEB'den 513 şube müdürü ataması ve rotasyon hakkında yeni açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Zoom üzerinden düzenlediği toplantıya katıldı. Aydoğdu, programda eğitim çalışanlarının sorularını cevapladı.

İşte Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'nun 513 şube müdürü ataması ve rotasyon hakkında yaptığı açıklama:

Rotasyon
Geçen yıl ertelemiştik. Bu yıl yapacağız. Bu hafta içinde de inşallah kılavuz çıkmış olacak. Şube müdürü rotasyonu yapılacak. İl müdür yardımcısı ve ilçe müdürlerini kapsamayacak. Şube müdürü rotasyonu mevcut yönetmeliğe göre yapılacak

513 şube müdürü ataması
Bugün bir toplantı yaptık. Merak etmesin o arkadaşlarımız, burada çok detaya girmemeyeyim. Onunla ilgili bir toplantı yaptık. Neticesini gelecek hafta bütün arkadaşlara duyuracağız.

Müdür başyardımcısı
Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz zamanında müdür başyardımcılığı kadrosunu yönetmelikten çıkardık ama norm kadro yönetmeliğinden çıkarmadık. Sayın Bakanımız da müdür başyardımcılığı kadrolarının durmasını istiyor. Bununla ilgili bir yönetmelik çalışmamız var. Okulların sayılarına göre bunlar tekrar okullara verilecek. Müdür başyardımcılığı köklü büyük okullarda o okulların yükünü alıyor.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
13 Yorum