MEB destek eğitim odası öğretmenlerine nöbet görevi ve ücreti açıklaması yapmalıdır

MEB destek eğitim odası öğretmenlerine nöbet görevi ve ücreti açıklaması yapmalıdır
Destek eğitim sınıfı öğretmenlerine nöbet ücreti ve nöbet görevi verilir mi? Konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı'nın, destek eğitim odası öğretmenlerine nöbet ücreti ve görevi verilip verilmeyeceğine dair açıklama yapması gerekmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, destek eğitim odasında görevli öğretmenlere, nöbet ücreti ve görevi verilip verilmeyeceğine dair açıklama yapması gerekmektedir. Bakanlığın Özel eğitim sınıfı öğretmenlerine nöbet görevi verilemeyeceğini dair,19.09.2017 tarihli Kaynaştırma ve Bütünleştirme Yoluyla Eğitim Uygulamaları Genelgesiyle mevcuttur. Ancak destek eğitim sınıflarında görevli öğretmenler için konu açıklığa kavuşmuş değildir. Sitemize ulaşan idareci ve öğretmenler aşağıdaki soruların yanıtını aramaktadırlar. 

1- Destek eğitim sınıfı öğretmenlerine nöbet görevi ve nöbet ücreti verilir mi?

2- Destek eğitim sınıflarında görevli branş öğretmenlerine, haftada 2 saat “Öğrenci Sosyal ve Kişilik Hizmetleri” ücreti ödenir mi?

Kamubiz.com ÖZEL HABER

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.