MEB Genel Müdürü Arı Gibi Çalışıyor! Kurum ve Öğretmenlerin Görüşlerini Almaya Devam Ediyor..

MEB Genel Müdürü Arı Gibi Çalışıyor! Kurum ve Öğretmenlerin Görüşlerini Almaya Devam Ediyor..
Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü hem özel öğretim kurumları öğretmenlerinin hem de kurumlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyerek vizyon ile eğitim süreçlerini geliştirmek için çalıştaylara katılıp sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü geçen hafta Türkiye Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) tarafından organize edilen, Özel öğretim kurumlarının geleceğinin konuşulduğu ''Özel Öğretimin Geleceği, Vizyon ve Stratejiler” çalıştayına katılmıştı.

Bu hafta da; İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Özel Kurslarda Süreç Geliştirme Çalıştayı'na bizzat Genel Müdür Sayın Ömer İNAN ve özel kurslardan sorumlu Daire Başkanı Sayın Ceyhun AY ile birlikte katılım sağlandı. Çalıştaya; İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Levent YAZICI, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent ŞAHİN, İstanbul il ve ilçelerinden milli eğitim müdürlükleri yöneticileri ile özel kurs yöneticileri ve öğretmenler katıldı. Genel Müdür Sayın Ömer İnan, özellikle okul yöneticileri ve öğretmenlerle istişarelerde bulundu.

Müzik dinletilerinin ardından çalıştay,  İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Levent YAZICI, Prof. Dr. Levent ŞAHİN ve Genel Müdür Sayın Ömer İNAN'ın açılış konuşmaları ile başladı.
Genel Müdür Sayın Ömer İNAN konuşmasında; Sayın Bakan Mahmut ÖZER Bey'in, pandemi sürecinde okulları açık tutma iradesini net bir şekilde ortaya koyduktan sonra ülkemizin salgın sonrası normalleşme sürecinde fedakârca hizmet eden Bakanlık yöneticileri ile personelinin, il yöneticilerimizin ve özellikle okullarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerimizin gösterdiği gayretli çalışmalardan dolayı memnuniyetini ve teşekkürlerini ifade etti.

Eğitimin her aşamasında "Birlikte Düşünelim" mottosu ile hareket etmenin önemine vurgu yapan Sayın Genel Müdürümüz, çalıştayların bu konuda iyi bir fırsat olduğuna dikkati çekerek, çalıştay sonuçlarının Genel Müdürlük olarak değerlendirileceğini, çalıştayın süreç iyileştirme çalışmalarına katkı sağlayacağını belirtti. Çalıştayın hazırlanmasında ve çalıştayda bir fiil görev alan tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Kurs programları ve yasal düzenlemeler, 
Uygulama sınav merkezlerinde materyal ve mekân, 
Ölçme ve değerlendirme

konu başlıklarında çalıştay gruplarında konuşularak ortaya konulan sorun ve önerilerin tüm katılımcılarla paylaşılmasının ardından çalıştay sona erdi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.