MEB İl Müdürü Mehmet Faruk Tekin görevden alındı

MEB İl Müdürü Mehmet Faruk Tekin görevden alındı
Milli Eğitim Bakanlığında bir il müdürü daha görevden alındı ve yerine atama yapıldı. Kırıkkale Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Ağrıya il müdürü olarak atanan Hasan Kökrek kimdir?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı bir çok il milli eğitim müdürünü görevden aldı. 

Ağrı’ya atanmasının ardından yerel seçimlerde adından daha çok siyaset arenasında bahsettiren ve uzun süre gündemde kalan ve en son olarak öğretmenler odası açılışı ile gündeme gelen Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin görevden alınarak bakanlık emrine çekildi. 

Hasan Kökrek Kimdir?

 1979 yılında Amasya´da dünya geldi. 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Ankara Üniversitesinde Sosyoloji alanında Yüksek Lisans yaptı. Müdür Yetkililik, Halk Eğitim Müdür Başyardımcılığı, Halk Eğitim Müdürlüğü, Okul Müdürlüğü, Şube Müdür Vekilliği, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı, Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Evli 2 çocuk babası olan Hasan KÖKREK Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne devam etmektedir.
agri04haber.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum