MEB Okulların 2021 Güncel Hizmet Alanları Puanlarını Yayımladı! 2021 Yılı Hizmet Bölgeleri, Alanları ve Puanları Çizelgesi

MEB Okulların 2021 Güncel Hizmet Alanları Puanlarını Yayımladı! 2021 Yılı Hizmet Bölgeleri, Alanları ve Puanları Çizelgesi
MEB'de zorunlu hizmet okulları 2021 değişti. MEB 53 bin okulun 2021 hizmet bölgesini, hizmet alanını ve 2021 hizmet puanını güncelleyerek, Şubat 2021 Tebliğler Dergisinde yayımladı. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı “MEB” Personel Genel Müdürlüğü tarafından 2021 “Hizmet Alanları” konulu liste yayımlandı.

Okulların 2021 zorunlu hizmet süreleri değişti! MEB tarafından tüm okulların 2021 yılı hizmet puanları ve zorunlu hizmet süreleri güncellendi ve şubat 2021 Tebliğler dergisinde yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından 2021 yılı Şubat ayı kapsamında tüm okulların hizmet bölgeleri, hizmet alanları ve hizmet puanları listesi yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı 2021 yılı Şubat ayı tebliğler dergisini yayımlandı. Tebliğler Dergisinde Okulların Şubat 2021 tarihi itibarıyla “Hizmet Bölgesi, Hizmet Alanı ve Hizmet Puanlarına” dair tüm detaylar belli oldu. 2021 yılı Hizmet Alanları ve Hizmet Puanları Çizelgesi güncel metnine aşağıdaki bağlantıda yer alan PDF dosyasından direkt erişim sağlayabilirsiniz.

BAKANLIK MAKAMINA

31.12.2020

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 38 inci maddesinin 4 üncü fıkrası ile 39 uncu maddesinin 3 üncü fıkrası gereğince, eğitim-öğretime yeni açılan ya da dönüştürülen eğitim kurumlan ile bulundukları yerleşim yerinin idari bağlılığının ve benzeri nedenlerle hizmet alanının değişmesi uygun görülen eğitim kurumlarının Valiliklerce elektronik ortamda yapılan tekliflerinin değerlendirilmesi sonucunda hizmet alanları yeniden belirlenmiştir.
Tebliğler Dergisinde de yayımlanmak üzere; hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı ve yerleşim yeri değiştirilen eğitim kurumlan ile diğer eğitim kurumlarının ekli listede belirtildiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği eki Ek-2 Hizmet Alanları ve Hizmet Puanları Çizelgesinde yer alması hususunda;

Olurlarınıza arz ederim.

Ömer İNAN
Genel Müdür

Liste için tıklayınız.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum