MEB Personel Genel Müdürü Çelik'in MEB Bakan Yardımcısı Olması Bekleniyor.

MEB Personel Genel Müdürü Çelik'in MEB Bakan Yardımcısı Olması Bekleniyor.
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütürken Bakan Mahmut ÖZER'in Bakan olarak atanmasından sonra MEB Personel Genel Müdürlüğüne atanan ve asaletini alan Fehmi Rasim ÇELİK'in Ankara kulislerinde kısa bir zaman dilimi içerisinde MEB Bakan Yardımcısı Petek AŞKAR'ın yerine atamasının yapılacağı iddia ediliyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Bakan Mahmut Özer tarafından atanan Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili aynı şekilde Bakan tarafından görevden alınıp yerine Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz atanmıştı.

MEB Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK bu değişiklik sonrası ise göreve geldiği günden bu yana özelikle öğretmen atamaları ve yönetici atamaları konusunda bir türlü insiyatifi eline alamadığı için bu görevi yapmakta zorlandığını yakın çevresine ifade ederken emekliliğine az bir süre kaldığı ve bundan ötürü Bakan Yardımcılığı görevine atanma isteğini de MEB Personel Genel Müdürlüğüne atamasında referans olan kişilere iletip bu sürecin hızlandırmak istiyor.

MEB'de bu değişim sonrası MEB Personel Genel Müdürlüğüne ise Bakan Mahmut Özer'in özel kalem müdürlüğünü yürüten Mustafa Gelen'in atanmasına kesin gözü ile bakılırken bu değişimler sonra MEB taşra teşkilatında İl Milli Eğitim Müdürlükleri koltuklarından büyük revizyonların yapılması bekleniyor.
mebpersonel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum