MEB Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Vali Olarak Atandı

MEB Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Vali Olarak Atandı
Hamza Aydoğdu nereye vali atandı? Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2020/273, 274) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Aksaray Valisi olarak atandı. Hamza Aydoğdu'nun Vali olarak atama kararnamesi 10 Haziran 2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2020/273, 274) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Aksaray Valisi olarak atandı. Hamza Aydoğdu'nun Vali olarak atama kararnamesi 10 Haziran 2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı.

MEB Personel Genel Müdürü Hamza AYDOĞDU Aksaray Valisi olarak atandı. Hamza AYDOĞDU kimdir?

Dr. Hamza Aydoğdu / MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü 10 Ocak 1975 yılında Bitlis’te doğdu. İlk ve Ortaokul eğitimini Ahlat ilçesinde, lise Eğitimini Bitlis Ticaret Lisesinde tamamlayan Aydoğdu, Kayseri Erciyes Üniversitesinde Muhasebe eğitimi aldıktan sonra yine aynı üniversitenin Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisansını Van 100. Yıl Üniversitesinde, doktorasını Ankara Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamlamıştır.

Aydoğdu’nun dershane öğretmenliği ve yöneticilik ile başladığı meslek hayatı, Millî Eğitim Bakanlığına öğretmen olarak geçişi ile devam etmiş; Bakanlık Müşavirliği, Daire Başkanlığı, Eğitim Grup Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı gibi farklı kademelerde görev yapmıştır.

Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde üstlendiği görevlerde kısa sürede önemli başarılara imza atarak kurumun en yetkin kişilerinden biri hâline gelen Aydoğdu 10 Haziran 2014 tarihinde İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne asaleten atanmıştır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.