MEB Şube Müdürlerine Rotasyonu Unuttu Mu?

MEB Şube Müdürlerine Rotasyonu Unuttu Mu?
MEB şube müdürü rotasyon kılavuzu ne zaman yayımlanacak? 2021 MEB Şube müdürleri Rotasyon kılavuzunun çok gecikmesi 750 şube müdürünü mağdur edecek.

Şube müdürleri bölge hizmetine bağlı yer değiştirme kılavuzunun Mayıs ayının ilk haftası yayımlanması gerekirken hala yayımlanmaması büyük bir tedirginliğe yol açmaktadır. Kılavuz yayımlandıktan sonra yaklaşık 45 günlük süreçte tamamlanan yer değiştirme işlemlerinin henüz başlamaması şüphe toplamaktadır.

Kılavuz yayınlandıktan sonra bir hafta uzatmak isteyenlerden ve mazereti olanlardan dilekçe alınacak, ikinci hafta dilekçelerin bakanlığa gönderilecek olup dilekçelerin Bakanlıkta değerlendirme süreci, karara bağlanması geçen yıl üç hafta sürmüştür. Tercihlerin açılması ve atama sonuçlarının duyurulması 2020 yılında tam 45 gün sürmüştür. 

Ortada büyük bir belirsizlik olmakla beraber sonuçta çok büyük mağduriyetler ortaya çıkacaktır. Şube müdürleri de her yıl Mayıs ayında yayınlanacak rotasyon  kılavuzuna göre plan ve programlarını (Çocukların Eğitimi ,Eş Özrü, Taşınma vb) yapmaktadırlar .Bu belirsizlik endişeye yol açmaktadır . 2021 yılında yer değiştirme işlemi yapacak yaklaşık 750 şube müdürü bakanlığımızdan duyarlılık beklemektedir.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
33 Yorum