MEB şube müdürü normlarını güncelleyerek yeni bir sınav yapacak mı?

MEB şube müdürü normlarını güncelleyerek yeni bir sınav yapacak mı?
2021 yılında MEB şube müdürlüğü sınavı yapılacak mı? Milli Eğitim Bakanlığında görevli şube müdürü normlarının güncellenmesi ve 2021 yılında yeni bir sınav gerçekleştirilmesi Bakan Ziya Selçuka iletildi.

MEB şube müdürü normlarının güncellenerek yeni bir sınav yapılması Bakan'a iletildi! Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 28.06.2021 tarihinde Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'u ziyaret ederek, Bakan Selçuk'u, sendikamızın 13-18 Temmuz 2021 tarihinde düzenleyeceği 2. Maarif Kongresi’ne davet etti. 

Genel Başkan Talip Geylan ziyarette Sayın Bakan Ziya Selçuk'a nezaketinden ve ilgisinden dolayı  teşekkür etti. 

Genel Başkan Geylan ziyaretin ardından yaptığı açıklamada gündemdeki konularla ilgili görüş ve talepleri de Bakan Selçuk'a ilettiğini kaydetti. 

Geylan açıklamasında şunları bildirdi: "2021 yılında gerçekleştirilen 20 bin öğretmen atamasının yetersizliğine işaret ederek, Hükümetten EK ATAMA talebimizi bir kez daha kararlılıkla vurguladım.

Halen devam eden proje okulları öğretmen ve yönetici atama sürecinde yaşanan eksiklikler ve uygunsuzlukları dile getirdim.

Şube müdürü normlarının güncellenmesi ve yeni bir sınavla gerçekleştirilecek kadrolu atamalarla, suistimale açık olan geçici görevlendirmelere mahal verilmemesini ifade ettim.

60 binin üzerinden kurumu olan MEB’de teftiş sisteminde yaşanan aksaklıkların giderilmesi için maarif müfettişleri sayısının artırılması gerekliliğini dile getirdim.

Ödül sisteminde belli mensubiyetlerin öncelenmemesinin, başarının ödüllendirilmesinin ve eğitim çalışanlarının teşvik edilmesinin önemini vurguladım."

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.