MEB Tarafından Görevden Alınması Beklenen İl Müdürleri İsim Listesi Açıklandı

MEB Tarafından Görevden Alınması Beklenen İl Müdürleri İsim Listesi Açıklandı
İşte MEB Tarafından Görevden Alınması Beklenen 14 İl Milli Eğitim Müdür Listesi..Aydın, Erzurum,Van,Afyon,Ordu, Aksaray,Şanlıurfa ,Sinop,Muğla,Zonguldak,Tunceli,Kars, Rize ve Kocaeli ...

"MEB'de İl Milli Eğitim Müdürleri Değişimleri Yapıldı" haberimizde Tokat,Konya,Samsun,Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde değişimleri yazarken önümüzde ki süreçte de en az 14 İl Milli Eğitim Müdürlüğünde değişim olacağını ifade etmiştik.

Bakan Mahmut Özer döneminde atamalar o kadar hızlı oluyor ki bir ay içinde 3 il Milli Eğitim Müdürü gören İller olurken görevden alınan il müdürlerinin daha sonra Daire Başkanı olarak atandığı, Daire Başkanı olarak atananların İl Milli Eğitim Müdürü olduğu ve yeni atanan bir il müdürü ve ya daire başkanının bir haftada görevden alındığına şahit olundu.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'ya atanan Vali Salih Ayhan Bakan Özer'i makamında ziyaret etmişti. Eğitime çok önem veren ve eski MEB bürokratı Salih Ayhan'ın İl Milli Eğitim Müdürünün değişmesini istediği ifade edildi iddia edildi bilindiği üzere Bakan Özer Şanlıurfa Ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü kameralar önünde azarlamıştı.

Rize'li olan ve yıllarca Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapan MEB Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik'in de Rize ve Kocaeli il müdürlerinin değişmesi için çalışma yaptığı ve bu sebepten dolayı da özelikle geçtiğimiz aylarda bu iki ilimize ziyaret etmişti.

Yusuf Tekin döneminde ataması yapılan ve Cihannüma derneği ile yakınlığı ile tanınan Sinop İl Müdürü Ercan Yıldız'ın da görevden alınması bekleniyor.

Zonguldak'ta uzun yıllar rektörlük yapan Bakan Mahmut Özer'in Zonguldak il milli eğitim müdürlüğünde vasat bir yönetim sergileyen İl Müdüresini de görevden alması beklenirken Mesleki Eğitim Genel Müdüresi Nazan Hanım'ın Zonguldak iline müdür olarak atanması bekleniyor.

İşte değişmesi beklenen 14 İl;

Aydın, Erzurum,Van,Afyon,Ordu, Aksaray,Şanlıurfa ,Sinop,Muğla,Zonguldak,Tunceli,Kars Rize ve Kocaeli ...

Ayrıca bu değişimlerin 14 İl müdürlüğü ile sınırlı kalmayacağı rotasyon şeklinde bir çok ilde değişiklik yapılacağı iddia edilirken daha sonra ki haberlerimiz de bu illeri ve sebepleri ile siz değerli okurlarımıza aktaracağız.
mebpersonel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum