MEB unvan değişikliği mülakatları ne zaman yapılacak? Sendikalar neden duyarsız?

MEB unvan değişikliği mülakatları ne zaman yapılacak? Sendikalar neden duyarsız?
Milli Eğitim Bakanlığınca 22 Mart 2021 tarihinde açıklanan unvan değişikliği yazılı sınav sonuçlarının üzerinden 100 gün geçmesine rağmen sözlü sınav tarihi ve tercih takvimini bir türlü açıklanmadı. Sınava giren adaylar takvimdeki belirsizliğin ortadan kaldırılmasını talep ediyor.

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı 2-3 Mart 2021 tarihlerinde unvan değişikliği sınavı yapmış ve 22 Mart 2021 de sonuçları açıklamıştı. Sitemize ulaşan MEB personeli unvan değişikliği mülakatlarına ilişkin talebi şu şekilde:

Milli Eğitim Bakanlığı, sonuçlarını 22 Mart 2021 tarihinde açıkladığı unvan değişikliği sınavında 102 gündür mülakat tarihi ve tercih takvimini açıklamadı. Öğretmenlerle ilgili bir sınav olsaydı sendikalar yeri göğü inletmiş mülakatı yapıp atama bile yapmıştılar ancak konu personeller olunca herşey keyfi yürüyor. 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.