Mebpersonel Açıkladı! İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Müdür Yardımcılarına Rotasyon Gelecek Mi?

Mebpersonel Açıkladı! İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Müdür Yardımcılarına Rotasyon Gelecek Mi?
2022 Yılında İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarına Rotasyon Uygulanacak mı?

2022 Milli Eğitim Bakanlığı eğitim kurumları yöneticileri hariç taşra teşkilatı yöneticilerine (ilçe müdürü/ il müdür yardımcısı/ şube müdürü) bölge hizmetine bağlı yer değiştirme işlemleri takviminin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğin 26. maddesinde, İl millî eğitim müdür yardımcısı, ilçe millî eğitim müdürü ve il/ilçe millî eğitim şube müdürlerinin rotasyona tabi oldukları yer almaktadır.

Yönetmelikte yer almasına rağmen ilçe milli eğitim müdürlerine ve il müdür yardımcılarına bugüne kadar rotasyon hiç uygulanmayıp rotasyon sadece şube müdürlerine uygulandı.

2022 yılına ait takvimin açıklanmasının beklendiği bugünlerde ilçe milli eğitim müdürlerine ve il müdür yardımcılarına rotasyon uygulamasının getirilip getirilmeyeceği konusunda çeşitli söylentiler olsa da, yetkililerden aldığımız bilgiler doğrultusunda 2022 yılında da ilçe milli eğitim müdürlerine ve il müdür yardımcılarına her yıl olduğu gibi rotasyon uygulamasından muaf tutulacaklarını kesin bir şekilde ifade edebiliriz.
mebpersonel

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum