Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş'a Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş'a Ziyaret
Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN, beraberindeki Memur-Sen heyeti ile birlikte Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah OKUMUŞ’a ziyarette bulundu.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyaret esnasında İl Milli Eğitim Müdürü OKUMUŞ, Ali Yalçın'a ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birim amirlerinin de katıldığı ve karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Aydın ilinde hali hazırda devam eden ve yapılması planlanan eğitim çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Daha sonra İl Müdürü Okumuş ile birlikte Müdürlüğün birimlerini dolaşarak milli eğitim personelleri ile sohbet eden Memur-Sen Genel Başkanı YALÇIN’a ayrıca Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı ve Aydın’a özgü yöresel ürünler olan el yapımı sabunlar ile zeytin yağının olduğu hediyeler de verildi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.