MHP'den maarif müfettişi atamaları hakkında açıklama

MHP'den maarif müfettişi atamaları hakkında açıklama
MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, TBMM Genel Kurulunda yaptığı açıklamada maarif müfettişi atamalarına değindi.

MEB'in 500 bakanlık maarif müfettişiyle denetlenmesi mümkün değil

MHP GRUBU ADINA YAŞAR KARADAĞ (Iğdır) -  120 bin civarında resmî ve özel kurumun, 500 bakanlık maarif müfettişiyle denetlenmesi mümkün değildir. Konunun ciddiyetine binaen, şahsa bağlı kadroyla illerde bekletilmekte olan 1.300 civarındaki maarif müfettişinin de ivedilikle bakanlık maarif müfettişliği kadrosuna geçirilmeleri şarttır.

Okulları nasıl denetliyorsunuz Sayın Bakan?

İYİ PARTİ GRUBU ADINA ŞENOL SUNAT (Ankara)- Okulları nasıl denetliyorsunuz Sayın Bakan? Okul ve öğretmen sayısı bu kadar yüksek iken 500 Bakanlık müfettişi denetim için yeterli mi? Maarif müfettişleri arasındaki bu özlük haklarını eşitlemeyi düşünmüyor musunuz? Her seçim döneminde söz verdiniz, 3600 ek gösterge en kısa sürede de verilmelidir. Öğretmenlerimizle ilgili, “Öğretmenlik meslek kanununu çıkarın.” dedik. Okul yöneticilerini, Millî Eğitim Bakanlığı görevlilerini liyakate göre atayın.

Kamubiz.com ÖZEL / Ankara

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.