Milli Eğitim Bakanlığı, şube müdürü ataması yapacak! Sınav ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, şube müdürü ataması yapacak! Sınav ne zaman?
Milli Eğitim Bakanlığının merkez teşkilatına 3 daire başkanı, Milli Eğitim Bakanlığının taşra teşkilatına 81 şube müdürü kadro ihdasını Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı. Peki yeni şube müdürülüğü sınavı ne zaman yapılacak?

"Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" 2 Haziran 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre, Milli Eğitim Bakanlığının merkez teşkilatına 3 daire başkanı, Milli Eğitim Bakanlığının taşra teşkilatına 81 şube müdürü kadroları ihdas edildi.

Kamubiz.com editörün Notu: Bilindiği üzere MEB en son 2018 yılında şube müdürlüğü sınavı yapmıştı. Milli Eğitim Bakanlığının bugün ihdas ettiği 81 kadroya ek olarak , var olan yaklaşık 320 boş kadro için yeni sınav yapacağını öngörüyoruz. Daha önceki kadro ihdasları ve sınav duyurularını da göz önünde bulundurduğumuzda Bakanlığın en erken 2023 şubat ayında 400 kadro için  şube müdürlüğü sınavı yapacağını değerlendirmekteyiz.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum