Milli Eğitim'de skandal: Öğretmene taciz eden memura inceleme başlatıldı

Milli Eğitim'de skandal: Öğretmene taciz eden memura inceleme başlatıldı
Milli Eğitim Müdürlüğünde Cinsel Taciz Skandalı. Milli Eğitim'de skandal! Memurdan öğretmene taciz mesajları. Zonguldak Merkez Sapça ilkokulu'nda ücretli sınıf öğretmeni olan Gülçin Yaylı, Milli Eğitim Temel Eğitim Hizmetleri'nde görevli Memur Serkan H. nin kendisini taciz ettiğini söyledi.

Serkan H. ile Temel Eğitim Hizmetleri bürosunda şiddetli bir tartışma yaşayan Gülçin Yaylı, sosyal medyadan videolar paylaşarak Serkan H.’yi ifşa etti. Serkan H.’nin kendisine sesli ve yazılı mesajlarla taciz ettiğini defalarca videolarla paylaşan Gülçin Yaylı "Bütün yöneticiler herşeyi öğrenecek, hiç bir şeyi saklamayacağım" dedi.

Milli Eğitim'deki taciz skandalı ile ilgili inceleme başlatıldı

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki taciz skandalı ile ilgili inceleme başlatıldı. 

Zonguldak Merkez Sapça ilkokulu'nda ücretli sınıf öğretmeni olan Gülçin Yaylı, Milli Eğitim Temel Eğitim Hizmetleri'nde görevli Memur Serkan H. nin kendisini taciz ettiğini sosyal medyadan paylaştılğı videolarla iddia etmişti.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Gülçin Yaylı ve Serkan H.nin ifadeleri alınarak inceleme başlatıldı.
pusulagazetesi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum