Milli Eğitim İl Müdürü Görevden Alındı! Yerine Mustafa İnan Atandı

Milli Eğitim İl Müdürü Görevden Alındı! Yerine Mustafa İnan Atandı
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir il milli eğitim müdürünü daha görevden aldı. Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun görevden alındı. Yerine Mustafa İnanın, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı iddia edildi. Peki Mustafa İnan kimdir?

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Zonguldak’ta ki 14 aylık görevinden alındı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu akşam üzeri Ali Tosun’u arayarak görevden aldığını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Bakan Özer’in böyle takdir ettiğini ifade ederek “14 aylık görevimde eğitim adına güzel ve verimli çalışmalar yaptığımı düşünüyorum. Hep eğitim camiası adına çalıştım, kendi özelime değil. Bakanımız bu akşam üzeri beni aradı. Buraya gelecek yeni arkadaşımız için tasarrufu olduğunu söyledi. Hiç yüzümü eğdirecek bir tutum içinde olmadım, yüzüm ak. Zonguldak’ta eğitime verdiğim katkıların mutluluğu ve gururu ile ayrılacağım. Bakanımız Mahmut Özer’e de bizlere verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi hep destekçimiz oldu. Eğitim camiasına ve Zonguldak halkına teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin” dedi.

Görevden alınan Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'un yerine ise, Bülent Ecevit Üniversitesinde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa İnan’ın, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı iddia ediliyor.
pusulagazetesi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.