'Milli eğitim müdürü, çalışma barışını bozdu' açıklaması

'Milli eğitim müdürü, çalışma barışını bozdu' açıklaması
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Halfeti İlçe Başkanı Mutlu Gül, Halfeti İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde cadı avı başlatıldığını öne sürdü.

Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’nde cadı avı başlatıldığı öne sürüldü. Yaklaşık bir yıl önce görevden alınan Halfeti İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Kandemir, haksız yere görevden alındığı gerekçesiyle konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme kararıyla yeniden ilçe milli eğitim müdürlüğü görevine dönen Kandemir’le ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Kandemir’in kendisine yakın olan okul müdürlerini koruduğu, kendisine rakip olarak gördüğü okul müdürleri hakkında ise tutanak tutup soruşturma başlattığı öne sürüldü.

GÜL: ÇALIŞMA BARIŞIMIZ KALMADI

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
Söz konusu iddiayı Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Halfeti İlçe Başkanı Mutlu Gül, sosyal medya hesabından paylaştı. İlçede çalışma barışının kalmadığını vurgulayan Gül, bugün itibariyle ilçedeki 10 okul müdürü hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

İsim vermeden konuya ilişkin bir paylaşım yapan Gül,  “Halfeti ilçe milli eğitim’de cadı avı başladı. Mahkeme kararı ile dönen müdür kendine rakip gördüklerine tutanak tutup soruşturma başlatırken, yakın gördükleri okul müdürlerinin tutanaklarını yırtıyor. Çalışma barışımız kalmadı” ifadelerini kullandı.

COŞKUN: İZAH EDİLEBİLECEK BİR DURUM DEĞİLDİR
Gül’ün yapmış olduğu paylaşımı alıntılayan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, ise, “Müdür Bey okulların açılacağı bir zamanda iş ve iç huzur barışını bozacak işleme girmiş olması ve adaletsizce yol alması izah edilebilecek bir durum değildir. Enerjisini eğitimin sorunlarını çözmeye harcarsa daha faydalı olacaktır” dedi.

urfapusula.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum