Milli Eğitim Müdürü tutuklanıp, cezaevine gönderildi!

Milli Eğitim Müdürü tutuklanıp, cezaevine gönderildi!
Milli Eğitim Müdürü Muhammed Ensari 'taşıma ihalesinde usulsüzlük' yaptığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır’ın Dicle İlçesi’nde ‘’taşıma ihalesinde usulsüzlük” iddiasıyla gözaltına alınan Dicle İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Ensari tutuklandı.

Amida Haber'den Gönül Morkoç'un haberine göre, ifade işlemlerinin ardından Diyarbakır Adliyesi'ne çıkarılan Enseri, 'taşıma ihalesinde usulsüzlük' yaptığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

EĞİTM BİR-SEN DUYURMUŞTU
Eğitim Bir-Sen, 29 Aralık 2021'de yaptığı basın açıklamasında bölgedeki yolsuzluğa dikkat çekmişti. Sendika ilçedeki Terkân bölgesinde taşıma yapılmıyorken, ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından taşıma yapılmış gibi puantaj düzenlendiğini kamuoyuyla paylaşmıştı. Açıklamada "İlçede ihtiyaç olmadığı halde norm üstü şube müdürü olarak görevlendirilen bir okul müdürü üzerinden yapılan adrese teslim taşıma ve yemek ihaleleri özellikle incelenmelidir. Ayrıca okul ve kurumların ihtiyaçları için Bakanlıktan gönderilen ödeneklerin nerelere harcandığı hususu araştırılmalıdır" denilmişti.

gazeteduvar

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.