Milli Eğitim Şube Müdürü, farklı sendika üyelerine telefon açıp hakaret ediyor

Milli Eğitim Şube Müdürü, farklı sendika üyelerine telefon açıp hakaret ediyor
Diyarbakır Kulp ilçesinde Şube Müdürü farklı sendika üyelerine telefon açıp hakaret ediyor.

Diyarbakır Kulp İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan aynı zamanda Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi olan Mehmet Cengiz, farklı sendika üyelerini arayarak ‘pislik’ vb gibi hakaretler etmektedir.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Son olayda Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası (Eğitim Gücü Sen) Genel Başkanı Oğuz Özat yaşananlara sessiz kalmayarak “Sendikamız üyesi Hüseyin Aktaş hakaretlere maruz kalmıştır. Bir şube müdürü ilçesindeki/ilindeki tüm öğretmenlere eşit davranmalıdır. Bir sendikanın ilçe yöneticisi olmak diğer sendikalara üye öğretmenlere hakaret etme hakkı vermediği gibi devlet adabına da yakışmamaktadır.” şeklinde açıklama yaptı.

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ve Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya’nın yaşanan olaylara ilişkin gerekli incelemeyi başlatması gerektiğini ifade eden Özat, yasal süreci başlatacaklarını ekleyerek  “Şube Müdürü Mehmet Cengiz derhal  öğretmenimizden özür dilemelidir.” dedi

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.