Milli eğitim şube müdürü hakkında suç duyurusu

Milli eğitim şube müdürü hakkında suç duyurusu
Erdoğan’ın “sürtük” kelimesini eleştiren bir öğretmen, Mezitli Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Seğmenoğlu tarafından darp edildi. Seğmenoğlu'nun bu saldırısının üzerine Eğitim Sen Mersin Şubesi açıklamada saldırıyı kınarken öğretmenin suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti

İçel Anadolu Lisesi’nde Erdoğan’ın “sürtük” kelimesini eleştiren bir öğretmen, Mezitli Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Seğmenoğlu tarafından darp edildi. Seğmenoğlu’nun saldırısı üzerine Eğitim Sen Mersin Şubesi, bir açıklama yaptı.

Eğitim Sen Mersin Şubesi’nde yapılan açıklamayı Şube Eş Başkanı Mahmut Sümbül okudu.

Yaşanan şiddet olayını aktaran Sümbül, ildeki eğitime dair en üst kurumdaki bir yönetcinin bu saldırısının kabul edilemez olduğunu ifade etti. Sümbül, saldırının çocukların gözü önünde olduğunu ifade ederek saldırının sadece bir eğitimciye yönelik olmadığının altını çizdi. Sümbül, öğretmenin suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

Olayın, şiddete tanık olan öğrencileri de etkilediğini söyleyen Sümbül, öğretmenin şikayetçi olduğunu ifade etti. Sümbül, olayın takipçisi olacaklarını söyledi.
kamudanhaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum