Milli Eğitim Şube Müdürü İl Başkanı Oldu!

Milli Eğitim Şube Müdürü İl Başkanı Oldu!
Karabük İl M.E.M. Şube Müdürü Nural Kuyrukcu, Hürriyetçi Eğitim Sendikası Karabük İl Temsilcisi oldu.

Kuruluşundan bugüne siyaset ve statükodan uzak olacağını taahhüt ederek üye sayısını artırmaya devam eden Hürriyetçi Eğitim Sen,  Eğitim Müfettişleri ve Milli Eğitim Şube Müdürleriyle vitrinini zenginleştirmeye devam ediyor. Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan ve 4 Ocak 2022 tarihinde Hürriyetçi Eğitim Sen'e üye olan Nural Kuyrukcu, Hürriyetçi Eğitim Sendikası Genel Merkezi tarafından Karabük İl Temsilcisi olarak görevlendirildi.

Karabük İl M.E.M. Şube Müdürü Nural Kuyrukcu'nun özgeçmişi şöyle:

1980 Ankara İli, Bala İlçesi doğumlu olan Nural Kuyrukcu, 2022 yılında Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanmıştır. Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği mezunu olan Nural Kuyrukcu daha önce de Afyonkarahisar ve Kırıkkale illerinde şube müdürlüğü görevinde bulunmuştur. 21 yıllık meslek hayatının 11 yılını yönetici, 10 yılını öğretmen olarak tamamlayan Nural Kuyrukcu, 2009 yılı müdür yardımcılığı sınavı Konya İl ikincisi, 2011 yılı müdür yardımcılığı sınavı Konya İl ikincisi, 2011 yılı müdürlük sınavı Konya İl birincisi dereceleriyle dikkat çekmiştir. 2013-2016 yıllarında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinde de bulunan Nural Kuyrukcu, Bakanlık tarihinde Açık Öğretim Okullarına yönetici sınavı ile atanan bir kaç kişiden biri olarak dikkat çekmiştir. Başarılı çalışmalarından ötürü çok sayıda belgeyle taltif edilmiştir. Otuzun üzerinde hizmet içi eğitime katılmış olan Nural Kuyrukcu evli ve iki çocuk babasıdır.

SENDİKANIN MANİFESTOSU

"Fikri hür, vicdanı hür, İrfanı hür" bir anlayışla bağımsız sendikacılık yapmayı vazgeçilmez ilke olarak benimsedik. Hür ve eleştirel düşünceyi özümseyen, çok sesliliğe saygıyı garanti altına alan çalışmalar için varız. Tüm eğitim çalışanlarının ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki kazanımları ile hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmeyi amaçlıyoruz. Çalışma hayatında emektir en yüce değer ve onun da temeli liyakattir anlayışındayız.

Çalışanların insan onuruna yaraşır bir yaşantıya kavuşması için etik ilkelere uygun her türlü mücadeleden yanayız. Eğitimde imkân ve fırsat eşitliği ile Bakanlığın başındaki 'Milli' takısı yalnızca yazıdan ibaret olmamalıdır, bütünüyle uygulamada olmalıdır kararlılığındayız. Sendikacılığın zaaflar üzerine kurulmasına, ayrımcılığın ve ötekileştirmenin teşkilatlanma yöntemi olarak kullanılmasına karşıyız. Hiçbir şekilde siyasetin güdümünde olmayacağız, siyaset mahfilini ancak çalışanın sesini duyurma ve hak arama mecrası olarak görme tarafındayız.

Başkalarında yanlış gördüklerimiz ve eleştirdiklerimizi yapma tekrarına düşmeyecek bir sistem oluşturma iddiasındayız. Kişilerin ve kurumların ilkeleri gölgelemediği bir kadro hareketi başlatıyoruz. Hürriyetçilik her noktada şiarımızdır. Zira özgürlük de, irade beyanı da kutsaldır. Mücadelemiz memurun vicdanının yansıra cüzdanının da hür olması mücadelesidir. Düşüncenin gümrük denetçiliği bindiğimiz dalı kesmektir. Dijital dönüşüm sürecini okumak farklı fikirlerin bereketini toplumsal faydaya katabilmekle mümkün olur. Aslolan millettir, devlet dahil tüm kurumlar milletin devamlılığı ve refahı içindir. Uygarlık da örgütlü mücadelenin tohumları arasında yeşerir. Hayat hakkın mücadele azmin kadardır. Tüzüğümüz mücadelemizin manifestosudur. Sizleri örgütlenme hürriyetine çağırıyoruz; ant olsun özgürlüğe...

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum