Milli Eğitim Şube Müdürü 'okul basar mı?'

Milli Eğitim Şube Müdürü 'okul basar mı?'
Yaşanan 'tuhaf olaylar' zincirine bir yenisi daha eklendi. İl Milli Eğitim'de 'Şube Müdürü' olarak görev yapan Bekir Cesur, oğlu T.K.C ile tartışan A.B.B'yi öfkesini Çankırı Lisesi'ni basarak yenmeyi tercih etti!

Edinilen bilgilere göre halen Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 'şube müdürü' olarak görev yapan Bekir Cesur'un adının karıştığı skandal olay nedeniyle, hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na 'şikayet dilekçesi' verildiği öğrenildi.

İddialara göre Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Hayat Boyu Öğrenme, Temel Eğitim ile Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Hizmetleri'nden sorumlu olarak "Şube Müdürlüğü" görevini icra eden Bekir Cesur'un Çankırı Lisesi'nde eğitimini sürdüren T.K.C ile aynı okulda öğrenci A.B.B arasındaki tartışma sonrası yaşattığı olay nedeniyle adliyelik oldu.

"SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN?!"

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgiler ve iddialara göre; 9 Mart Çarşamba günü Şube Müdürü Bekir Cesur, oğlu T.K.C ile tartışan A.B.B'ye şiddet uygulama kastı ile Çankırı Lisesi'ne gidiyor. Müdür Cesur, oğlu ile tartışan A.B.B'nin kolundan tutup "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?!" diyerek tehdit ve hakarette bulunuyor. 

Yaşanan olaydan mağdur öğrenci A.B.B'nin ailesi okul yönetimi tarafından haberdar edilince, öğrencinin anne-babası önce okula gelip yaşanılanların ayrıntılarını öğreniyor ve sonrasında Çankırı Adliyesi'ne giderek Cumhuriyet Savcılığı'na 'suç duyurusu'nda bulunuyor.

sozcu18.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum