Müteahhit okulun kapılarını kilitledi! Öğretmenler şoke oldu

Müteahhit okulun kapılarını kilitledi! Öğretmenler şoke oldu
Karabük’te bir okulun yapımını üstlenen müteahhit, Valiliğe bağlı Özel İl İdareden parasını alamadığı söyleyerek okulun kapılarını kilitledi. Yeni eğitim-öğretim yılı için getirilen eşyalar da dışarıda kaldı.

Karabük'te 2021 yılı Temel Eğitim Yapım Programında yer alan 16 derslikli Şehit Metin Arslan İlkokulu’nun tam yapımında sona gelindi derken kapısına müteahhiti tarafından kilit vuruldu.

ÖĞRETMENLER ŞOKE OLDU

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
2022 - 2023 Eğitim-Öğretim dönemi için pazartesi kapılarını açacak olan okulun bahçesine getirilen malzemelerini içeri taşımak isteyen öğretmenler kapıların kilitli olduğunu görünce şoke oldular.

KAPILARI KAPADI, EŞYALAR DIŞARIDA KALDI
Kapıların açılması için işçilerden yardım isteyen öğretmenlere kararın müteahhit tarafından verildiği söylendi. İddiaya göre Valiliğe bağlı Özel İl İdareden müteahhidin parasını alamadığı gerekçesiyle kapıyı kilitlediği ve malzemeleri içeriye aldırmadığı öğrenildi.

Pazartesi günü açılması planlanan okulda yaşanan sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulması için görüşmelerin devam ettiği bildirildi.
tgrthaber

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum