Öğrenci velisinden, müdür yardımcısına dayak!

Öğrenci velisinden, müdür yardımcısına dayak!
Ziya Gökalp Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı A. Özmez, öğrenci velisi tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. Eğitim sendikaları ise duruma tepki gösterdi.

Diyarbakır’ın köklü okullarından olan Ziya Gökalp Anadolu Lisesi’nin Müdür Yardımcısı A. Özmez, devamsızlık yapan bir öğrencisinin velisi tarafında sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. İsmi öğrenilmeyen öğrenci velisiyle birlikte karakolda ifade veren Özmen’nin doktordan darp raporu da aldığı öğrenildi.

“ŞİDDETE KARŞI YASAL GÜVENCEYLE KORUNMALI”

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Okula ziyarette bulunarak duruma tepki gösteren Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 1 No'lu Şubesi, yaptığı paylaşımla, “Gün geçmiyor ki öğretmene ve eğitim çalışanlarına şiddetin yeni bir örneğine rastlanmasın. Ziya Gökalp Anadolu Lisesi müdür yardımcımız A. ÖZMEZ’e yapılan şiddeti kınıyoruz. Eğitim çalışanları, şiddete karşı yasal güvenceyle korunmalı.”

Eğitim Sen Diyarbakır Şubesi ise, “Öğrenci Velisi Tarafından Darp Edilen Ziya Gökalp Lisesi Mdr.Yrd'na Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz. Yetkilileri Eğitimin Temel Sorunlarını Çözmeye Davet Ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
mucadelegazetesi.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.