Öğretmen canlı ders verirken kızı balkondan düşerek öldü

Öğretmen canlı ders verirken kızı balkondan düşerek öldü
Öğretmen çiftinin acı günü. Canlı ders yaptıkları esnada, 20 aylık kızları Kumsal balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Olay Konya'nın Çumra ilçesinde gerçekleşti. Deniz ve Mustafa çifti, uzaktan eğitim için canlı ders verdikleri esnada, 20 aylık küçük kızları balkondan düşerek hayatını kaybetti. 

Sınıf öğretmenliği yapan öğretmen çift, canlı ders yaptıkları sırada, komşularından 20 aylık kızlarıyla ilgilenmesi için yardım istedi. Komşularına bıraktıkları kızları, balkonda bulunan koltuğun üstüne çıkarak balkondan düşüp hayatını kaybetti

Olaya ilişkin detaylar şu şekilde gerçekleşti

Nuri Tömtöm İlkokulu öğretmeni Mustafa Bayram ve Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlkokulu öğretmeni Deniz Bayram'ın kızları Kumsal 20 aylık yavrumuz bugün annesi eba'da canlı dersteyken balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Konya’nın Çumra ilçesinde öğretmenlik yapan Deniz ve Mustafa Bayram çiftinin çocukları canlı ders yaptıkları sırada balkondan düşerek hayatını kaybetti.  Olay Konya’nın Çumra ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye öğretmenlik yapan Deniz ve Bayram çifti, online ders verirken 1 buçuk yaşındaki çocukları ile ilgilenmesi için komşularından yardım istedi. Anne ve babası canlı ders saati yaptığı sırada komşusunun yanında olan Kumsal bebek, balkonda bulunan koltuğun üzerine çıktı. Dengesini kaybeden Kumsal bebek balkondan düşerek hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Komşu polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öğretmen arkadaşlarımıza Allah'tan sabırlar diliyoruz
pusulahaber.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum