Öğretmenler alan değişikliği başvuru süresi uzatılsın istiyor

Öğretmenler alan değişikliği başvuru süresi uzatılsın istiyor
Milli Eğitim Bakanlığı 2020 alan değişikliği atama başvurularının tarihinin uzatılmasını pandemi sebebiyle hastalık vs sebebiyle başvuruda bulunamayan öğretmenler bulunmaktadır. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği olağanüstü şartlar itibariyle internet kesintileri ve ulaşın problemleri ve hastalanan arkadaşlar bulunmaktadır. Alan değişikliği tercihlerini uzatarak mağduriyet yaşanmamasını önlemiş oluruz.

 Alan değişikliği pandemi sebebiyle elden belge şeklinde olmakta son atama tercihinin 2017 deki tarihinin uzatılmasını gerekmektedir. Hastalık ulaşım internet kesintileri   vs olmaktadır: 2017 de alan değişikliği atama başvuruları bir kaç gün uzatıldı. Pandemi sebebiyle asıl şimdi başvuru tarihinin bir kaç gün uzatılması gereklidir. Internetten başvuru yapip belgeleri elden veriyoruz . Korona vs geçiren arkadaşlar olmuştur nasıl gidip okula imza vs yapacaklar . Evde bile bir hasta olsa 15 gün insanalr karantinada kalıyor . Internet kesintileri vs olmakta .ulaşımda da kesintiler olmakta insanlar mağdur olmakta bu alan değişikliğinde. Uzatılması gerekli alan değişikliği başvurusu süresinin . Mağduriyet yaşamaktayız.  çok hızlı başvuru alıp  açılıyorlar sonucu bu alan değişikliğin  acil haber yapip kamuoyunun ve yetkililerin dikkatini çekerseniz çoğu arkadaşın mağduriyetini gidermiş olursunuz. Şuan pandeminin ve kısıtlamaların en yoğun zamanı bu tür atamalarin tarihinde uzatma olması gerekiyor. İnsanlar canıyla ulaşımla internet kesintileriyle uğraşıyor.  İnsaların mağduriyet yaşamaması için koronanin en yoğun olduğu bu günlerdeki alan değişikli atamaları gibi adamların basvuru tarihini uzatmaları gerekmektedir.: 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum