Öğretmenlere 5 bin 620 TL rekor maaş promosyonu

Öğretmenlere 5 bin 620 TL rekor maaş promosyonu
Yetkili sendika Eğitim Bir Sen şubesinden 2021 yılı maaş promosyonunda adeta rekor kazanım geldi. Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Eğitim Bir Sen Temsilcisi Zeynel Abidin KAYIŞ Süreçte tüm sendikalarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını ve bundan önceki dönemde 3 yıllığına öğretmenlere 1760 tl maaş promosyon anlaşması imzalanmışken bu ihalede 5 yıllığına 5 bin 620 tl lik bir kazanım elde ettiklerini, emek veren herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Kamu Çalışanlarının maaşlarını aldıkları bankalarla Maaş Promosyon anlaşması imzalanmaktadır.

Yetkili sendika, kurum ve banka temsilcilerinin açık arttırma ihale ile yapılan Maaş Promosyon Sözleşmesine Başiskele ilçesinde adeta rekor kırıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 12 Ocak Salı günü yapılan maaş promosyon ihalesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil AKKAYA başkanlığında Şube Müdürü Müjdat YÜKSEL, Yetkili Sendika Eğitim Bir Sen Başiskele İlçe Temsilcisi Zeynel Abidin KAYIŞ ve banka temsilcileri katıldı.

Eğitim Bir Sen Rekor Kırdı

Promosyon ihalesinde öğretmenler için rekor bir miktara imza atıldı.

Bankaların katıldığı ihalede son finale Yapı Kredi ve Ziraat bankaları katıldı. İhalede en yüksek teklifi veren Ziraat Bankası Öğretmenlere 5 yıllığına 5 bin 620 tl ödeyecek.

Kocaeli’de eğitim çalışanları için şu ana kadar imzalanan en yüksek promosyon anlaşması  Başiskele ilçesinde imzalanmış oldu.

Konu ile ilgili konuşan Eğitim Bir Sen Başiskele Temsilcisi Zeynel Abidin KAYIŞ Süreçte tüm sendikalarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını ve bundan önceki dönemde 3 yıllığına öğretmenlere 1760 tl Maaş promosyn anlaşması imzalanmışken bu ihalede 5 yıllığına 5 bin 620 tl lik bir kazanım elde ettiklerini, emek veren herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

KAYIŞ "Eğitim Bir Sen’in yetkinin  hakkını vererek her zaman masada ve sahada kazanmayı bildiğini, üyeleri olsun ya da olmasın bu kazanımın tüm eğitim çalışanlarına ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dilerim “ şeklinde açıklamada bulundu.

Öğretmenler 5 bin 620 tl tek seferde şubat ayı içerisinde hesaplarına yatırılacak. 
öğremenleriçin

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
11 Yorum