Öğretmenlerin ek ders yönetmeliğindeki değişikliği Cumhurbaşkanı onayladı 25 Kasım 2020

Öğretmenlerin ek ders yönetmeliğindeki değişikliği Cumhurbaşkanı onayladı 25 Kasım 2020
Ek ders yönetmeliğinde yapılan değişiklik 25 Kasım 2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı. Millî Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda yapılan değişiklik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi. Yapılan değişiklikle Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde yürütülen okul sporları, halk oyunları, ve izcilik faaliyetleri ile Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında geçici olarak gör

Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 3198) 2020 yılında öğretmenlerin Ek ders Yönetmeliğinde neler değişti?Yapılan değişiklikle Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde yürütülen okul sporları, halk oyunları, ve izcilik faaliyetleri ile Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında geçici olarak görevlendirilen yönetici ve öğretmenler fiilen yerine getirdikleri bu görevleri süresince ek ders görevleri varsa bu görevleri yapmış sayılacaklar.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.