Öğretmenlerin KPSS sınav görevli ücreti ne kadar? 2022 KPSS gözetmen ve salon başkanı sınav görevi ücreti kaç TL? ÖSYM sınav görevine ne kadar zam geldi?

Öğretmenlerin KPSS sınav görevli ücreti ne kadar? 2022 KPSS gözetmen ve salon başkanı sınav görevi ücreti kaç TL? ÖSYM sınav görevine ne kadar zam geldi?
2022 KPSS sınavında salon başkanı ve gözetmen olarak görev yapacak öğretmenler ne kadar ücret alacağını merak ediyor.2022 zamlı KPSS sınav görevli ücreti ne kadar?

2022 zamlı ÖSYM sınav görevli ücreti belli oldu. 2022 KPSS'de Görevli salon başkanı ve gözetmen öğretmenlere ne kadar ücret ödenecek? 

KPSS'de Görevli Öğretmenlere Ne Kadar Ücret Ödenecek?

2022 KPSS oturumlarında görev alacak öğretmenlere ne kadar ücret ödenecek? İşte ÖSYM'nin 2022 Temmuz-Aralık dönemi salon başkanı ve gözetmen ücreti...

ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda ödenecek ücretler güncellendi. İlk zamlı ödeme 3 Temmuz 2022 tarihindeki DGS için yapıldı. Peki ücretlere ne kadar zam yapıldı?

2022 KPSS oturumlarında görev alacak öğretmenlere salon başkanı için 340 TL, gözetmen için ise 300 TL ödeme yapılacak.

Haziran ayında 250 TL olan salon başkanı ücreti 90 TL artışla 340 TL oldu.

Gözetmen ücreti ise 210 TL'den 300 TL'ye çıkartıldı.

Fakat ÖSYM sınavlarındaki süre uzunluğu düşünüldüğünde bu ücretlerin en az 500 TL olması gerektiği düşüncesindeyiz.

OGRETMENMEB.COM 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.