Okul müdürü intihar etti!

Okul müdürü intihar etti!
Avanos İmam Hatip Lisesi Müdürü Suat Erdoğan henüz belirlenemeyen bir sebeple intihar ettiği bildirildi...

Avanos Yeni Mahallede yalnız yaşayan Gülşehir-Karacaşar eşrafından 46 yaşındaki Suat Erdoğan 2 çocuk babası idi. Akşam Saatlerinde yakınlarının kendisine ulaşamaması sonucu Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler olay yerine intikal ederek 46 yaşındaki Suat Erdoğan’ın cansız bedenine ulaştılar. Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler olay yerinde geniş güvenlik önlemelerini aldılar.

Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili incelemelerde bulunarak tahkikata başladı.  Cenaze otopsi yapılmak üzere adli tıbba gönderildi.

Suat Erdoğan kimdir;

1975 yılında Gülşehir´de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise tahsilimi Gülşehir´de yaptı. Niğde Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği´nden 1999 yılında mezun olup aynı yıl Gaziantep ili Yavuzeli ilçesinde göreve başladı. Daha sonrasında ise Kayseri ve Nevşehir´de çeşitli okullarda görev yaptı. 10 yıla yakın müdür, kurucu müdür ve şube müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. Evli ve 2 çocuk babasıydı. 
Avanos Kızılırmak Gazetesi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.