Okul müdürü kendisine özel tuvalet yaptırdı

Okul müdürü kendisine özel tuvalet yaptırdı
Okul müdürü Suzan Ardıç Çiner’den şoke eden hareket! Kendisine özel tuvalet yaptırdı

Düzce Mevlana Anadolu Lisesi Müdürü Suzan Ardıç Çiner, okula kendisine özel tuvalet yaptırdı.

Düzce Mevlana Anadolu Lisesi’nde şaşırtan bir olay yaşandı. Okul müdürü Suzan Ardıç Çiner’in kendisine özel tuvalet yaptırdığı iddia edildi. Kısa sürede sosyal medyaya düşen olaya büyük tepkiler geldi.

Burasıdüzce'nin sosyal medya hesabına gelen ihbara göre bir Twitter hesabında yapılan paylaşımla Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü'nün, kendine özel tuvalet yaptırdığı iddia edildi. 

50 BİN TL İDDİASI

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

   Anonim olan hesap, özel tuvaletin maliyetinin 50 bin TL olduğunu iddia etti. 

   Yapılan paylaşımda, "2022-2023 eğitim öğretim yılında Düzce mevlana mesleki ve teknik anadolu lisesine müdür olarak yeni atanan müdür, okulun üst düzey bir okul olduğunu farkedip en büyük eksiğinin eğitimin ilerlemesi için müdür tuvaleti olduğunu farketti ve bu eksikliğe müdahale etti.

   50.000 TL'ye kendine özel tuvalet yaptırdı fakat sınıflarda hâlâ eski sıralar, bilgisayar eksiklikleri varken bu tuvalet bu kadar gerekli miydi?" ifadeleri yer aldı. 

burasiduzce.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum