Okul müdürünün veliye saldırma nedeni belli oldu! Sorun ayak bileği imiş !

Okul müdürünün veliye saldırma nedeni belli oldu! Sorun ayak bileği imiş !
Bolu'da öğrenci velisini döven Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Açıkgöz'ün pantolon paçası iki santim kısa olan kız öğrenciyi ayak bilekleri göründüğü için okula almadığı ortaya çıktı. Okul müdürünün yumruklu saldırısına uğrayan Onur Bozkurt, kızının pantolonunun paça boyunun iki santim kısa olması ve bileğinin görünmesi nedeniyle okula alınmamasına sinirlendiğini ve tartıştığı okul müdürünün kendisine yumrukla saldırdığını açıkladı.

Alpagut Mahallesinde bulunan Kanuni Anadolu Lisesi'nde geçtiğimiz gün okul müdürü ile öğrenci velisi arasında yaşanan kavganın nedeni belli oldu. Okul müdürü Vedat Açıkgöz'ün iki santim kısa olan pantolon paçasından ayak bilekleri göründüğü için kız öğrenciyi okula almadığı ortaya çıktı. Okul müdürünün yumruklu saldırısına uğrayan Onur Bozkurt, okul bahçesinde yaşanan arbedenin nedenini açıkladı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Kızının eve gelerek pantolon paçasının iki santim kısa olması ve ayak bileğinden teninin göründüğü için okula alınmadığını söylediğini anlatan Onur Bozkurt, “Kızım öğretmenine çorabımı çekeyim demesine rağmen evine göndermiş. 80 tane daha öğrenciyi aynı gün cezalandırarak evlerine göndermişler. Bende bu duruma sinirlenerek okula gittim. Okulun bahçesinde “Sizin eğitim hakkınızı kısıtlayan” kim dediğimde okul müdürü yanıma gelerek burada bağıramayacağımı söyledi. Kızımın üzerinde mavi forması ve altında siyah pantolonunun olduğunu ve bunun neden sıkıntı olduğunu sorduğumda da paça boyunun sıkıntı olduğunu söyledi. O da “Ben burada ne dersem o olur. İstediğimi okula alırım istemediğimi almam” şeklinde cevap verdiğinde daha da sinirlendim. Müdür ile tartışırken bana 2-3 kez yumruk salladı. Yumruklardan biri yüzüme geldi. Öğretmenler araya girip beni dışarı çıkartmak isterken okul müdürü hala saldırmak için peşimden geliyordu. Bir velinin çocuğunun gözü önünde darp edilmemesi lazım. Paça boyu kısalığından teni görünüyor gibi sebeplerle darp edilmek çok üzücü” diye konuştu.
bolununsesi.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum