Okul yöneticileri öğrencilere çorba dağıtımına engel oldu

Okul yöneticileri öğrencilere çorba dağıtımına engel oldu
Öğrencilere ücretsiz çorba dağıtımına başlayan Kadıköy Belediyesi görevlileri, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde okul görevlileri ve kantincilerin saldırısına uğradı.

CHP’li belediyelerin ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz yemek dağıtma uygulaması başladı.

Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilere çorba dağıtmaya çalışan CHP’li Kadıköy Belediyesi görevlileri okul yöneticileri ve kantin işletmecileri tarafından engellendi.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdik Dara Odabaşı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda okul görevlileri belediye çalışanlarına saldırırken, bir kişinin olay anını çeken kişiye “Kırdırttırma kamerayı” dediği görülüyor.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

OKUL YETKİLİLERİ SESSİZ KALDI
Söz konusu olaya ilişkin TELE1’den Egehan Erkün’ün ulaştığı Kadıköy İmam Hatip Lisesi yetkilileri, konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. İlk çağrımızda müdür yardımcısıyla görüşme sağlamamız için 5 dakika beklememizi belirten santral memurları, ikinci çağrımızda ise müdürün okuldan ayrıldığını, müdür yardımcısının ise deneme sınavında olduğunu belirtti. Santral personeli, müdür yardımcısının ne zaman müsait olacağını sorduğumuzda ise “Sınav bitince okuldan çıkar.” diye yanıt verdi.

ODABAŞI’NDAN TEPKİ
Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı paylaşımında, “Gün aydınlanmadan yola düşen çocuklarımıza sıcak çorba ikramımız, okul yönetimi ve kantin işletmecileri tarafından engellendi. Çalışanlarımıza sözlü ve fiziksel müdahalede bulunuldu. Tahammülsüzlüklere, engellere rağmen gençlerimizin, komşularımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” diyerek okul yöneticilerine tepki gösterdi.

milligazete

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.