Okullarda görev yapan hizmetli maaşı öğretmen maaşını geçti mi?.

Okullarda görev yapan hizmetli maaşı öğretmen maaşını geçti mi?.
Okulda görev yapan hizmetliden daha düşük maaş aldığını gözleriyle gören öğretmenin yazdıkları “öğretmenlik” mesleğinin ne kadar itibarsızlaştığını kanıtladı.

Bir öğretmenin yazdıkları “öğretmenlik” mesleğinin ne kadar itibarsızlaştığını bugün bizlere yeniden gösterdi. Yüksek enflasyon ile baş etme imkanı sıfır olan “öğretmen maaşları” nı birde okulda görev yapan hizmetlilerin aldıkları ücret geçince Yiğit Yağız isimli bir öğretmenimiz içindekileri döktü. İşte o yazılanlar…

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

“Kasım maaşım 8600 TL okulumuzda lise mezunu kadrolu hizmetlinin maaşı 10.003 TL bizzat bordrosunu gösterdi ve sırıtarak az daha okuyup hizmetli olsaydınız diye dalga geçti. Okulumuzda 3 hizmetli var diğerlerinin durumu nedir bilmiyorum kadrolu mu  değil mi diye,birines sadece bir koridor düşüyor benim 40 dakikada sarfettiğim eforu 1 gün boyunca sarfetmiyor hizmetlinin işi zor diyenler olacaktır o yüzden dedim bunu. Şimdi bazı akıllı arkadaşlarımda o zaman istifa et hizmetli ol diyecektir öncelikle onların akıl vermesine ihtiyacım yok bi diğer konu ben 20 sene hizmetli olmak dirsek çürütmedim. Hizmetli maaşında da gözüm yok. Allah daha çok versin ama öğretmeni bu kadar değersizleştirmeyin hakkını verin yazıktır günahtır. Hak aramak nedir kendi değerini anlamak nedir ve hakkını istemek nedir bilmeyen insanlar(öğretmen demiyoum) yorum yapmasın lütfen" dedi.
kamudanhaber

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.