Otomobilin çarptığı genç öğretmen vefat etti!

Otomobilin çarptığı genç öğretmen vefat etti!
Durağa gitmek için yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan 27 yaşındaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatma Eren hayatını kaybetti. Öğrencileri gözyaşlarına boğuldu.

Antalya'nın Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesinde 22 Eylül Perşembe sabahı meydana gelen kazada bekar olan Fatma öğretmen sabah okula gitmek için evden çıktı. Yolun karşısındaki durağa yürüdüğü sırada süratli olan bir otomobil Fatma Eren öğretmene çarptı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Kanlar içinde yola savrulan Fatma öğretmen ambulans ile kaza yerine 500 metre mesafedeki Kepez Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kızını kaybeden baba Arif Eren yaşananlara sert tepki gösterdi. Kızının ölümüne sebep olan noktaya trafik ışığı ve tümsek kurulması için yıllarca mücadele ettiğini belirten acılı baba, "Buraya ne ışık koydular nede tümsek yaptılar. En sonunda kızıma otomobil süratli şekilde çarptı. Hayatını kaybetti" diye konuştu. Fatma Eren öğretmen Varsak Mezarlığı'nda yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
sabah

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.