Samsun Milli Eğitim Müdürü Kim Olacak?

Samsun Milli Eğitim Müdürü Kim Olacak?
Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Mebpersonel.com'da yer alan haberde, LGS sonrasında bir çok il milli eğitim müdürlüğünde görev değişimi olacağı ve bunlardan birinin de Samsun Milli Eğitim olduğu iddia edilmişti. Haberde uzun zamandır başarılı şekilde Samsun İl Milli Eğitim Müdürü görevini yürüten Coşkun Esen’in yerine, mevcut İstanbul İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden birinin atanacağı ileri sürülmüştü. Ancak Memurdavaları.com sitesinde yer alan haberde ise, Samsun İl Müdürlüğü koltuğuna, yine Samsun'da g

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Mebpersonel.com'da yer alan haberde, LGS sonrasında bir çok il milli eğitim müdürlüğünde görev değişimi olacağı ve bunlardan birinin de Samsun Milli Eğitim olduğu iddia edilmişti. Haberde uzun zamandır başarılı bir şekilde Samsun İl Milli Eğitim Müdürü görevini yürüten Coşkun Esen’in yerine, mevcut İstanbul İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden birinin atanacağı ileri sürülmüştü. Ancak Memurdavaları.com sitesinde yer alan habere göre, Samsun İl Müdürlüğü koltuğuna, yine Samsun'da görev yapan ilçe müdürlerinden birinin getirileceği iddia edildi. Haberin tamamı aşağıdaki linkte yer almaktadır.

http://www.memurdavalari.com/milli-egitim-muduru-atamasi-ve-sendikalar/2302/

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.