Savcılık , MEB Daire Başkanı Hakkında Soruşturma İzni İstedi

Savcılık , MEB Daire Başkanı Hakkında Soruşturma İzni İstedi
Savcılık , MEB Daire Başkanı Hakkında Şube Müdürlüğü Atamalarında Çıkar Sağladığı İddiası İle Soruşturma İzni İstedi

MEB Personel Genel Müdürlüğü Yönetici Atama Daire Başkanı A.B. hakkında Mahkemeye yapılan şikayette ; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen şube müdürü atamaları ve/veya görevden almalarla alakalı devam eden yargı süreçlerine müdahale anlamı taşıyan davranışlarda bulunmak ve bu sayede hem çıkar sağlayıp hem de kamunun gereksiz tazminat ödemesine sebebiyet vermek suretiyle görevi kötüye kullandıkları iddiası üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosunun 06.05.2021 tarihli ve 2021/3945 CBS Soruşturma Dosyası sayılı yazısı ile Milli Eğitim Bakanlığından Soruşturma izni istenmiş.

MEB'in bu konu ile ilgili soruşturma izni verip vermeyeceği ve MEB Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik'in bu konuda ki tutumu merakla beklenirken konu ile ilgili ayrıntıları sonraki haberlerimizde bulabileceksiniz.
mebpersonel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum