Şube Müdürlüğü Normu 8 olan İl MEM'de 15 Şube Müdürü çalışıyor.

Şube Müdürlüğü Normu 8 olan İl MEM'de 15 Şube Müdürü çalışıyor.
Şube Müdürlüğü Normu 8 olan İl MEM'de 15 Şube Müdürü çalışıyor. Mebpersonel.com sitesinde yer alan habere göre "Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Şube Müdürlüğü Norm kadrsonun 8 olduğu fakat şu an itibari ile 15 Şube Müdürünün görevde olduğu iddia edildi.

Batman.meb.gov.tr internet sitesi teşkilat şemasına bakıldığında 15 Şube Müdürünün hali hazırda görevde olduğu görülecektir"mesajı sonrası  batman.meb.gov.tr adresinden bakıldığında Batman ilinde 15 Şube Müdürünün çalıştığında dairt teşkilat şemasına ulaştık.

8 Norm kadrosu olan bir yerde neden 15 Şube Müdürü görev alır sorusunun merak ettiğimiz için konu üzerinden yaptığımız araştırma sonucu bu sorunun cevabına  bulduk  ve işte o  cevaba gelecek olursak bilindiği üzere MEB tarafından yaz döneminde zorunlu rotasyon kapsamında Türkiye genelinde çalıştığı yerde görev süresi dolan Şube müdürleri zorunlu olarak tercihlerine  göre yeni görev yerlerine atandılar.Bu atamalar sonrası görevlerine başlayan bir çok şube müdürü görevlendirmeler ile daha önce görev yaptıkları yerlere geri gönderek göreve başladı.

Batman örngeğinden yola çıkarsak  rotasyon kapsamında yerleşemesi yapılıp yeni görev yerinden memnun olaranların eski yerlerine göreve dair bir talepleri olmadğından ötürü ve Batman ilinden tercih yapıp yeni görev yeriine gittikten sonra Batman'a dönme yönünde talepleri doğrultusunda  bu şekilde  görevlendirmeler ile Şube Müdürlüğü  Normu 8 olan İl MEM'de 15 Şube Müdürü  çalışmaktadır.Diğer illerde rotasyon sonrası nasıl bir durum olduğu konusunda elimizde bir veri olmadığında ötürü bir yorum yapazken haberimiz sonra Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTALAN'IN nasıl bir adım atacağını hep birlikte göreceğiz.

Sonuç olarak Şube Müdürleri açısında bakılacak olursa Zorunlu olarak tercih yapıp rotasyon kapsamında görev değişkliği nedeniyle il değiştiren bir çok şube müdürününde eski görev yerlerine dönme istekleri olmasına rağmen MEB'in bu kondua nasıl bir yol izleyeceğini zaman gösterecektir.
mebpersonel
NOT: Haber hakkında sitemize açıklama gönderilmesi durumunda yayımlanacaktır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum