Şube Müdürü Bülent Altıntaş İl Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı

Şube Müdürü Bülent Altıntaş İl Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı
İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger'in MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü görevine atanmasının ardından, boşalan Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna şube müdürü Bülent Altıntaş getirildi.

Yeni görevine baslayan Altintas, Il Milli Egitim Müdürlügü binasi girisinde Milli Egitim Müdür Vekili Necdet Sezer tarafindan karsilandi.

Sezer'den görevi devralan Altintas, su ifadeleri kullandi:

"Bugün itibariyla Sayin Bakanimizin takdir ve tensipleriyle Bursa Il Milli Egitim Müdürü olarak göreve basladim. Öncelikle sahsimi bu göreve layik gören Milli Egitim Bakanimiz Sayin Prof. Dr. Mahmut Özer'e sükranlarimi arz ediyor, Bursa'miza ve egitim camiamiza saygilarimi sunuyorum. Bugün aldigimiz hizmet bayragini, Genel Müdürümüz Sayin Sabahattin Dülger'in liderliginde baslattigimiz çalismalari da devam ettirip daha ileriye tasiyarak gelecegimizin mimari olan çocuklarimiza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazirlamak adina var gücümüzle çalisacagiz."

- Bülent Altintas Kimdir?

1970'de dogan Bursa Il Milli Egitim Müdürü Bülent Altintas; ilk, orta ve lise ögrenimini Bursa’da tamamlayarak 1994 yilinda Gazi Üniversitesi Teknik Egitim Fakültesi Makine Egitimi Kalipçilik Ögretmenligi Bölümünden mezun oldu.

Kamu görevine 1995 yilinda teknik ögretmen olarak Adana’da baslayan Altintas, 1999'da Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesine atandi. Okulda Kalip Bölümü Ögretmeni, Kalip Bölümü Sefi, Makine Alani Sefi ve Müdür Yardimcisi olarak görev yapan Altintas, Öztimurlar MTAL kurucu okul müdürlügünü yaptiktan sonra 2011 yilinda Bursa Teknik Üniversitesi Strateji Gelistirme Daire Baskanligi görevine atandi. 2016 yilinda Bursa Milli Egitim Müdürlügüne Sube Müdürü olarak atanan Bülent Altintas, evli ve üç çocuk babasidir.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.