Talip Geylan'dan Ali Yalçın'a: Okul yöneticisi, bir sendikanın emir erliğini yapamaz! Haddinizi bileceksiniz!

Talip Geylan'dan Ali Yalçın'a: Okul yöneticisi, bir sendikanın emir erliğini yapamaz! Haddinizi bileceksiniz!
Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan'dan , Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'a: Bir okul yöneticisi, bir sendikanın emir erliğini yapamaz! Haddinizi bileceksiniz!

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında "Yazıklar Olsun Size ve Sendikacılığınıza!" Esenyurt Halil Fahri Orman İlkokulu’nda öğretmenlerin ,öğrencilerin gözü önünde sendikacı(!) olarak öğretmeni darp, akabinde tehdit etmeniz ,izanınızın ,irfanınızın olmadığını gösteriyor diyerek Çirkinliğe imza atan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan ve şürekasını kınıyorum paylaşımına cevap Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan'dan geldi.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN ;

Yazıklar olsun size ve sendikacılığınıza!

Eğitim çalışanları şımarıklığınızdan, cüretkarlığınızdan, hak ve hukuk tanımazlığınızdan bıktı!

Bir kurum yöneticisinin sadakat göstereceği tek merci devlettir.

Devletten başka yapılara biat edenlere “Devlet memuru” denmez.

Bir okul yöneticisi, bir sendikanın emir erliğini yapamaz!

Okula gelen sendika temsilcilerini taciz edeceksin, hakaret edeceksin yetmedi saldıracak ve darp edeceksin; sonra da arkadaşlarımızın nefsi müdafası üzerine de ahlaksızca ortalığı velveleye vereceksin.

Hem suçlu, hem güçlü hem de yüzsüz yani..

İstanbul Esenyurt Halil Fahri Orman İlkokulu müdürü İsmail Özdemir ve müdür yardımcısı Kemal Çal, eğitimci misiniz, külhanbeyi misiniz?

Aday öğretmenlere baskı yapılacak, personele mobing uygulanacak, öğrencilerin darp edilmesinden dolayı defalarca veliler şikayette bulunacak; ama beyler borularını cüretkarca öttürmeye devam edecek! Yok öyle yağma!

Haddinizi bileceksiniz!

Haddini bilmeyene ise 4688 sayılı sendika kanunundan aldığımız hak ve güçle haddini bildirecek duruş ve cesarete sahibiz!

Ya adam gibi kurum yöneticiliği yapacaksınız; Ya da görevinizden istifa edecek, sahaya inecek ve ondan sonra diyet borçlu olduklarınızın borazanlığını yapacaksınız!

Okullarımız, kimsenin babasının çiftliği değildir!

Sözde okul yöneticisinin darp ettiğİ arkadaşımız sağlık raporunu almış ve hukuki süreci başlatmıştır.

Sendika olarak bu kabalığın, küstahlığın ve ŞIMARIKLIĞIN peşini bırakmayacak, süreci yakınen ve titizlikle takip edeceğiz.

Eğitim çalışanları sahipsiz değildir.
mebpersonel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum