Talip Geylan'dan Konya Milli Eğitim Müdürlüğü Hakkında Açıklamalar

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 'Filyasyon ve İzolasyon' konulu yazısını eleştirerek, '...siz sendikanın propaganda sorumlusu musunuz? ..siz talimatı sendika üzerinden mi alıyorsunuz?' sorularını yöneltti.

Talip Geylan'dan Konya Milli Eğitim Müdürlüğü Hakkında Açıklamalar

İşte GEYLANın o paylaşımları:

1] Konya
@konyamem
 İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklamalıdır!

Sendika şubesinin yazısını bilgilendirmek için göndermişseniz; siz sendikanın propaganda sorumlusu musunuz?

Yok eğer; ...

2] Talebin gereğinin yerine getirilmesi için göndermişseniz; siz talimatı sendika üzerinden mi alıyorsunuz?

Makam sahipleri postacılık yapamaz, emanetin haysiyetini korumakla mükelleftirler!

ACER 2 ay önce

SENDİKA ÜYELERİNİN MAĞDURİYETLERİNİ DİLE GETİRMİŞ. BUNU FARKLI SENDİKALAR YAPSAYDI EĞİTİM BİR SEN NEDEN SUSUYOR DİYE TEPKİ GÖSTERİLİR. MANŞETTEN VE BEL ALTINDAN VURMA GİRİŞİMİNDE BULUNULURDU.