Talip Geylan eğitim yöneticilerine racon kesenleri açıklayacak mı?

Talip Geylan eğitim yöneticilerine racon kesenleri açıklayacak mı?
Sosyal medaya hesabından MEB'deki yapıların tahakkümüne son vermesini Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özerden talep eden Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN eğitim yöneticilerine racon kesenleri açıklayacak mı?

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN sosyal medya hesabından, yaptığı paylaşımda, göreve başlatılmayan müdürlerden, eğitim yöneticilerine racon kesildiğinden ve dış yapılardan bahsetti. Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER'e "MEB'deki yapıların tahakkümüne son vermesi çağrısında bulunan Talip bu isimleri tek açıklamalıdır. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Talip GEYLAN Bakan Mahmut ÖZERe çağrı yaparak şunları söyledi: 

Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer’in önceliklerinden birisi de MEB  teşkilatlarını işgal etmiş olan “Dışarıdan yapıların” tahakkümüne son vermek ve eğitim çalışanlarını ayrıştıran, ötekileştiren ve hasmane tutumlarla kutuplaştıran tasarruflara ARTIK DUR demektir.

Eğer ki; -Bakan imzalı kararnameye rağmen ilçe müdürünün göreve başlatılmadığı,
-Eğitim kurumlarını babalarından miras kalmış şirket gibi, eğitim yöneticilerini de emir eri gibi görenlerin ortalıkta cirit attığı,

-Onlar gidici biz hep kalıcıyız ona göre, diye eğitim yöneticilerine racon kesildiği,

-Bizim platformun tezgahından geçmeden il/ilçe/kurum müdürü atanamaz diye, eğitim kamuoyuna ayar verildiği, … vb. rezaletlere dur denilmezse “Böyle gelmiş, böyle gider…”

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum