Türk Eğitim Sen'den, İl Milli Eğitim Müdürüne Uyarı!

Türk Eğitim Sen'den, İl Milli Eğitim Müdürüne Uyarı!
Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş, eğitim camiasının acı kaybı Fatih Çoşkun’u anarken, İl Milli Eğitim Müdürünü eğitim camiasının iyi ve kötü günlerinde yanında olması için uyardı.

Demirbaş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kulandı; “Kıymetli kardeşim Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmeni üyemiz Fatih Çoşkun’u covit illetinden 16.10.2021 günü maalesef kaybettik. Eğitim camiasını, sevenlerini ve ailesini yasa bürüyen bu genç ölüm hepimizi derinden sarstı ve bizleri çok üzdü. Cenaze merasiminde gözlerimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğünden katılan birileri de var mı diye ben ve tüm eğitim camiası aradı, maalesef katılan olmadığı gibi bir çelenk göndermeyi bile düşünemediler. Bugüne kadar bekledik, sevenleri ve eğitim çalışanları olarak. İl Müdürümüz lütfeder okula taziyeye gelir mi ya da ailesine bir başsağlığında bulunur mu diye. Ama maalesef İl Müdürümüz lütfetmedi. Bu durum eğitim camiamızı sevenlerini ve aileyi üzdü. Kaldı ki ailenin tamamı öğretmen üzüntüler paylaşıldıkça azalır, keşke İl Milli Eğitim Müdürümüz acımızı paylaşsa, camiasının yanında olsaydı. Ya da İl Milli Eğitim Müdürlüğünden birilerini cenaze merasimine gönderseydi. Türk Eğitim Sen Ailesi olarak İl Milli Eğitim Müdürünü uyarıyoruz! Lütfedin ve eğitim camiasının iyi ve kötü günlerinde yanında olun. Bu vesile ile kıymetli kardeşim Fatih Çoşkun’a Allahtan rahmet, ailesine  ve eğitim camiasına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Mekanın cennet olsun kardeşim.”

bogazgazetesi.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.