Türk Eğitim Senli Mustafa Kızmaz, Milli Eğitim Müdürü oldu!

Türk Eğitim Senli Mustafa Kızmaz, Milli Eğitim Müdürü oldu!
Türk Eğitim Senli Ram Müdürü Mustafa Kızmaz , Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

İzmit Rehberlik ve Araştırma Müdürü Mustafa Kızmaz, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Kocaeli’de ilk kez Türk Eğitim-Senli bir isim, ilçe milli eğitim müdürü oldu

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne İzmit Rehberlik ve Araştırma (RAM) Müdürü Mustafa Kızmaz atandı. Dün gerçekleştirilen atama Kocaeli’de bir ilk olma özelliği taşıyor. Türk Eğitim-Senli bir isim, ilk kez ilçe milli eğitim müdürlüğüne atanmış oldu. Atanmanın ardından memnuniyetini dile getiren MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, "Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kıymetli hocamız, dostumuz, ülkü ocakları başkanlığı zamanımdan beri yanımızda olan İzmit RAM Müdürü Mustafa KIZMAZ Bey atanmıştır. Sadece İki Bakanlıkta Milli İbaresi vardır. Bunlar Milli Eğitim ve Milli Savunma Bakanlıklarıdır. Eğitimin gerçekten milli olması nesilleri milliyetçi yetiştirecek kadrolarla olacaktır. Bu sebeple başarılı olacağına canı yürekten inandığımız Mustafa Müdürümüze yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

MUSTAFA KIZMAZ KİMDİR? 

1973 Kandıra doğumlu. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü mezunu. Çeşitli kurumlarda öğretmen ve yönetici olarak çalıştı.

2018 yılından bu yana İzmit Rehberlik ve Araştırma Merkez Müdürlüğü yapıyordu.
kocaelifikir.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum