Uzaktan eğitimde yöneticiler okula dönüşümlü gidecek!

Uzaktan eğitimde yöneticiler okula dönüşümlü gidecek!
Bilindiği üzere Korona virüs tedbirleri kapsamında okullarda ki yüz yüze eğitime 31 Aralık 2020  tarihine kadar verilmişti. Bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından uzak eğitim sürecinde öğretmenlerin ek ders ödemeleri hakkında 13 maddelik resmi yazı yayımlandı. MEB'in dün yayımlanan ilgi resmi yazıda, uzaktan eğitim sürecinde yöneticilerin okullara dönüşümlü olarak gidecekleri belirtildi..

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından uzak eğitim sürecinde öğretmenlerin ek ders ödemeleri hakkında 13 maddelik resmi yazı yayımlandı. MEB'in dün yayımlanan ilgi resmi yazıda, uzaktan eğitim sürecinde yöneticilerin okullara dönüşümlü olarak gidecekleri belirtildi..

MEB tarafından yayımlanan resmi yazıda okul yöneticileri hakkındaki madde şu şekilde ;
"Eğitim kurumlarında yürütülmekte olan idari iş ve işlemlerin aksatılmaması bakımından eğitim kurumlarının açık tutulması; bu süreçte eğitim kurumları yöneticilerinin, okulda en az bir yönetici bulunacak şekilde eğitim kurumu müdürünce belirlenecek çalışma takvimine göre dönüşümlü olarak görev yapmaları, diğer çalışma günlerinde ise çalışmalarını evden yürüteceklerdir.."

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum