Vali Hamza Aydoğdu’dan Dijital Kitap Kampanyası

Vali Hamza Aydoğdu’dan Dijital Kitap Kampanyası
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kitap okumayı teşvik etmek için Kitapaksaray ismiyle dijital kitap projesini başlattı. Projenin ilanıyla birlikte düzenlenen etkinliğe eğitim sendikalarından, Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Sen ve Eğitim-İş'in destek verdiği görüldü.

Proje kapsamında oluşturulan siteye üye olanlar, sitede ismi bulunan kitapları inceledikten sonra kitaplar 3 iş gününde evlerine gönderiliyor. Bu sürecin sonunda kendilerine gelen kitabı okuyan ve özetini yazarak siteye yükleyenler 2. kitaplarına kavuşabiliyor. Ellerindeki kitabı da en yakın eğitim kurumuna bağışlamayı öneren proje böylelikle pek çok kitabın, defalarca okunmasına hizmet ediyor.

Projenin ilanıyla birlikte düzenlenen etkinliğe eğitim sendikalarından, Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Sen ve Eğitim-İş'in destek verdiği görüldü.

Bu projeyle hem gençleri hem de her kesimden vatandaşları okumaya teşvik etmeyi amaçlayan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, proje için oluşturulan internet sitesinde, kitap severlere kendisi de kitap önerisinde bulundu.

Aksaray Valiliği'nin kitap projesi için kurduğu internet sitesi ise: http://www.kitapaksaray.gov.tr/


 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.